Tricikl INFINITY 2024.

Tricikl Infinity se prvi put pojavio u našoj ponudi početkom 2023. godine i za njega bez sumnje možemo reći da je jedan od onih vrhunskih proizvoda u svojoj klasi. Tricikl Infinity u potpunosti opravdava svoju cenu kada se u obzir uzmu njegove perfomanse i kvalitet. Infinity je napravljen da traje i da pomaže. On je neprevaziđena pomoć starijim i slabo pokretnim osobama i vrlo često se svrstava u grupu invalidskih tricikala što je i negde bila ideja samog proizvođača.

Ovogodišnji model je na zahtev kupaca sa našeg tržišta dobio i dodatak za lako kačenje štaka ili štapa za hodanje. Ovim dodatkom je zaokružena čitava ideja o električnom triciklu kao prevoznom sredstvu za invalide i slabo pokretne osobe.

Tricikl Infinity odlikuje snažan motor od 1000W i 5 velikih olovnih baterija 12V/20Ah, ukupne snage 60V/20Ah kojima se omogućava autonomija kretanja do 60 km pri normalnim uslovima puta i vožnje. Infinity je opremljen kompletnom signalizacijom za bezbedno kretanje u saobraćaju, kao i zadnjim sigurnosnim točkićima koji sprečavaju mogućnost prevrtanja tricikla unazad. Snaga motora od 1000W ga smešta u kategoriju lakih tircikala koji podležu registraciji, a za upravljanje istim je neophodna vozačka dozvola kategorije AM.

Veliko udobno sedište u formi fotelje poseduje oslonce za ruke koji se mogu podići sa obe strane, a samo sedište se može pomerati napred - nazad shodno potrebama samog vozača. Električni tricikl Infinity poseduje i značajan prostor za prtljag u formi velike žičane korpe sa poklopcem instalirane sa zadnje strane sedišta kao i mali prtljažnik ispod sedišta.

Digitalni LED displej omogućava lako praćenje brzine kretanja, baterija i aktivne signalizacije tokom vožnje. Na volanu se nalaze i veliki retrovizori, a ispod upravljača i praktičan pretinac za smeštanje novčanika i telefona.

Ovakvim triciklom dobijate maksimum za svoj novac, a njegova pomoć pri svakodnevnom obavljanju dnevnik aktivnosti kretanju je bez premca.