Česta pitanja

Kako mogu da platim proizvode na vašem sajtu?

Plaćanje putem našeg sajta možete izvršiti putem računa i plaćanje pouzećem. A u našim maloprodajama može se platiti Visa, Mastercard i Maestro platnim karticama. Takođe, može se platiti čekovima građana na 3 meseca za kupovinu bicikala i na 10 meseci za kupovinu električnog bicikla.

Da li je poštarina uključena u cenu?

Poštarina nije uključena u cenu. Za sve porudžbine naplaćuje se trošak dostave u iznosu od 450 din koji se iskazuje i na fiskalnom isečku.

Da li mogu online da naručim proizvod, a da ga negde lično preuzmem?

Ova mogućnost postoji ukoliko u vašem gradu imamo distributera koji prodaje naše bicikle ili robu. Spisak distributera sa njihovom adresom možete proveriti klikom na polje distributeri

Šta se dešava ako roba koju dobijem ima oštećenje, da li mogu istu zameniti i koja je procedura?

Prilikom prijema robe od strane kurirske službe istu morate na licu mesta otpakovati i proveriti da li ima oštećenja. Ukoliko vidite da artikal koji ste poručili ima oštećenja, na licu se mora napraviti reklamacioni zapisnik sa kurirskom službom, nakon toga nas kontaktirajte na broj 024/755-066

Koliko važi garancija na kupljeno biciklo i na koje komponente se ista odnosi?

Garancija na kupljeno biciklo traje 24 meseca i odnosi se na mehaničku ispravnost određenih komponenti kao što su srednji pogon, menjači, monoblok, prednje i zadnje glave.. Kupac gubi pravo na garanciju ukoliko se kvar izazove ne pridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica. 

Koliki je vremeski period isporuke poručenog artikla?

Od trenutka potvrde vaše narudžbe od strane našeg prodavca u roku od 48 časova u normalnim uslovima paket se predaje kurirskoj službi koja u normalnim uslovima sledećeg dana isporučuje na vašu adresu. Postoji šansa da kuriska služba paket isporuči i za nekoliko dana od trenutka predaje paketa zbog preopterećenosti posla.

Kako da znam da li su artikli dostupni u vasoj web prodavnici?

Ukoliko je artikal dostupan odnosno raspoloživ za prodaju kvadrat koji se nalazi ispod cene artikala je u tirkiz boji, ukoliko artikal nije raspoloživ za prodaju kvadrat je u crvenoj boji.

Da li je moguć povrat pdv-a za strane državljane?

Naravno. Kupac plaća robu u punom iznosu sa PDV-om, ukupna vrednost mora biti veća od 150 EUR po srednjem kursu NBS, pri čemu prodavacizdaje: fiskalni račun u punom iznosu, popunjen obrazac REF 4 u tri primerka, faktura na ime i prezime kupca. Nakon toga obaveza kupca je da robu iznese iz zemlje pre isteka od tri meseca od datuma kupovine, na carini je dužan da overi REF 4 kao i fakturu za kupljenu robu.Povraćaj pdv-a se vrši dostavom overenog računa i REF 4 obrasca koji nisu stariji od 6 meseci.

Kako mogu da saznam da li u mom gradu imate prodajno mesto gde se mogu uživo pogledati vaši bicikli?

Klikom na polje distributeri koje se nalazi na našem sajtu prikazaće se spisak naših distributera širom Srbije i na taj način možete proveriti da li u vašem gradu imamo prodavca naših bicikala.

Da li je potrebno da imam korisnički nalog da bih izvršio kupovinu?

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu, potrebno je da kreirate korisnički nalog. Nalog se može kreirati i nakon što ste dodali željeni proizvod u korpu.

Želeo bih da kupim proizvod kog trenutno nema na lageru. Šta treba da uradim?

Ukoliko određeni artikal nemamo na lageru, proveru njegove dostupnosti možete uraditi tako što ćete nam poslati mail na office@megafavorit.com ili pozvati na broj 024/755-066.

Ne mogu da se setim svoje lozinke, šta je potrebno da uradim?

Ukoliko ste zaboravili svoju lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke koja se nalazi u donjem delu sajta

Putem koje kurirske službe šaljete robu i da li se isporuka robe vrši vikendom?

Robu šaljemo pupem BEX i AKS kurirske službe. Roba se isporučuje samo radnim danima.

Želeo bih da postanem vaš distributer. Koja je procedura?

Ukoliko želite da postanete naš distributer molim vas da stupite u kontakt sa nama putem mail stranice office@megafavorit.com ili putem telefonskog poziva an broj 024/755-066.