Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KUPOVINE / USLOVI KORIŠĆENJA

 

Posetom ili kupovinom na internet prodavnici Megafavorit.com prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Megafavorit.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.

 

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite Megafavorit.com ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema Vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

 

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice Megafavorit.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Megafavorit.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Megafavorit.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez naše predhodne saglasnosti ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Megafavorit.com smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

 

Vaš nalog

Ukoliko koristite Megafavorit.com odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Megafavorit.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti naš sajt uz nadzor roditelja ili staratelja. Megafavorit.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Megafavorit.com će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

 

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Megafavorit.com koji ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Megafavorit.com. Protiv takvih aktivnosti Megafavorit.com može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 

Opisi proizvoda

Megafavorit.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Megafavorit.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

 

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Megafavorit.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Megafavorit.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

 

Radno vreme

Online prodavnica. Megafavorit.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

 

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Megafavorit.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Megafavorit.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

 

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Megafavorit.com.

 

 

Reklamacija

REKLAMACIONI PRAVILNIK

Član 1.
Ovom prilikom Prodavac uređuje način, uslove i postupak rešavanja prigovora (reklamacije) potrošača zbog nedostatka na kupljenom proizvodu putem sajta www.megafavorit.com i ovlašćenja, obaveze i odgovornosti Prodavca u pogledu ostvarivanja potrošača na prigovor.

Član 2.
Kupac, u smislu ovog pravilnika jeste svaki građanin koji putem interneta na sajtu www.megafavorit.com kupuje proizvode za lične potrebe ili potrebe drugih.

Član 3.
Kupac ima pravo prigovora na kupljeni proizvod zbog nedostatka koji su nastali u roku od 2 godine od dana kupovine. Istekom roka iz stava 1. ovog člana kupac gubi pravo na podnošenje prigovora.

Član 4.
Zahtev za reklamaciju može se dostaviti e-mailom na office@megafavorit.com ili poštom na adresu Mega Favorit doo, Palić 24413, Horgoški put 106.
Prilikom podnošenja zahteva za reklamaciju kupac je dužan:
1. U reklamacionom listu navesti razloge reklamacije i željeni način za rešavanje;
2. Proizvod koji reklamira je potrebno da bude u pakovanju sigurnom za transport;
3. Dostavi račun ili drugi dokaz o vremenu, datumu i mestu kupovine.

Član 5.
Kupac nema pravo na prigovor ukoliko je:
- propustio rok za podnošenje prigovora utvrđen u članu 3. ovog pravilnika;
- nedostatak na kupljenom proizvodu nastao njegovom krivicom ili krivicom drugih;
- kvar na proizvodu nastao usled elementarnih nepogoda.

Član 6.
Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori kupcu na izjavljenu reklamaciju. Odgovor prodavca na reklamaciju mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije. Rok ne može biti duži od 30 dana.

Član 7.
Ukoliko prodavac i objektivnih razloga nije u mogućnosti da udovolji zahtevu potrošača u roku koji je dogovoren, dužan je da o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavesti potrošača i navede novi rok u kome će je rešiti, kao i da dobije saglasnost kupca. Produžavanje roka za rešavanje reklamacija moguće je samo jednom.

 

Reklamacioni list i obrazac za odustanak od kupovine preuzmite ovde >>>

 

Povrat robe

Ukoliko je kupcu isporučen pogrešan ili tehnički neispravan proizvod ima pravo da ga vrati u roku od 14 dana od datuma kupovine uz potpuni povrat novca ili zamenu za drugi proizvod iste vrednosti.

Ukoliko je predmet zamene artikal koji je kupac svesno poručio ali po prispeću istog konstatovao da mu artikal ne odgovara iz bilo kog razloga, isti može vratiti uz povrat novca u vrednosti kupljenog proizvoda ili zameniti za drugi artikal. U ovom slučaju kupac snosi sve troškove dostave slanja i prijema pošiljki.

Povrat novca ili zamena za drugi artikal se vrši tek po povratu artikla koji je predmet povrata. Nakon što se artikal koji je predmet povrata vrati i nakon što se utvrdi stanje istog vrši se zamena slanjem drugog artikla ili povrat novca uplatom na tekući račun kupca.

Ukoliko je predmet zamene ili povrata artikal koji je Mega Favorit doo dostavio kupcu u neispravnom stanju ili dostavio pogrešan artikal, sve troškove slanja i povrata robe snosi Mega Favorit doo.

Ukoliko je kupcu putem kurirske službe isporučen oštećen artikal, isti spada u predmet reklamacije koji treba u roku od 24 časa od trenutka prijema pošiljke prijaviti kurirskoj službi radi sastavljanja zapisnika. U suprotnom kupac nema pravo na bilo kakvo obeštećenje.

 

LISTA SERVISA

Svakodnevno radimo na poboljšanju naše ponude i usluge pa samim tim i na proširenju servisnih mreža i obuci ovlašćenih servisera električnih bicikala iz naše ponude.

 

Ovlašćeni servisi Galaxy bicikli:

STR -KOMISION I SERVIS ZA BICIKLE ZLATNI TOČAK PAVLOV JOVAN PR

Vršac

Josipa Debeljaka 10

060/0836-959

S.T.R. MOTO SHOP GERŽAN BELA PR

Senta

Svetozara Miletića 13

024/817-888

FLEXIMA DOO

Sremska Mitrovica

Save Kovačevića 53

022/635-709

BORIS CVIJETINOVIĆ PR POPRAVKA MAŠINA ROTOR 022

Ruma

Kosovska 51

062/713-973

KOLIBRI DOO

Odžaci

Vidovdanska 24

025/5742-573

DIGITAL SERVIS ,DARKO EPLI PR

Bačka Palanka

Braće Ribnikara 3

060/6149-542

STANA DOO

Sombor

Batinska 59

025/460-521

MARINKO CVIJANOVIĆ PR TR ZA POPRAVKU I PRODAJU BICIKLA 10 U 1

Novi Bečej

Petra Drapšina 41 a

069/773-632

SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA JUGOBICIKL OLIVER STANKOVIĆ

Kovin

Laze Kostića 3

065/95-00-090

DALIBOR JONOVIĆ PR DAX SERVIS

Kikinda

Jovana Jovanovića Zmaja 94

061/2059179

ATILA POZDER PREDUZETNIK TROJA BIKE

Bečej

Hunjadi Janoša 25

064 2115323

ŽOLT GOGA PR .MEHANIČARSKA RADNJA

Kula

Josipa Kramera 41

063/561-703

PROFY BIKE TRSTENIK

Trstenik

DR. Milunovića 27

064 2140283

DOMIX-COMERCE NEGOTIN

Negotin

Trg Đorđa Stanojevića 69

063/416755

BOJIČIĆ SYSTEMS

Dublje, Bogatić

Kneza Miloša 25

065/678-5381

MEGA FAVORIT DOO

Palić

Horgoški put 106

024/415-0228