O nama

 

Mega Favorit doo je porodična firma osnovana 1998. godine koja se bavi veleprodajom bicikala, električnih bicikala, delova za bicikle kao i prateće opreme za bicikle.

Proizvodnja bicikala je složen proces koji zahteva znanje i posvećenost. Naše iskustvo u tome je duže od decenije, što Vam garantuje najbolji izbor komponenti za svaki model kao i odličan odnos cene i kvaliteta.

Kroz našu veleprodaju snabdevamo distributere širom Srbije, kao i distributere u inostranstvu. Trudimo se da preciznom i brzom isporukom, savetima i marketing podrškom olakšamo poslovanje svim našim partnerima.

Cilj nam je promocija biciklizma i zdravog načina života. Širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda našim kupcima omogućavamo da odaberu najbolje za sebe. Naše proizvode možete kupiti u našem maloprodajnom objektu ili putem razgranate dilerske mreže.

Poslujemo na princpiu uzajamnog poverenja sa našim partnerima.

Redovno održavanje i servisiranje bicikla je neophodno za bezbednu i udobnu vožnju, kao i za dug životni vek bicikla. U našem servisu ćete dobiti stručnu, kvalitetnu i brzu uslugu.

Ponosni smo vlasnici Galaxy brenda bicikala.