Novi modeli električnih bicikala

Električni bicikli su poslednjih par godina doživeli pravu ekspanziju kako na stranom tako i na domaćem tržištu. Oni su praktična zamena za klasičan bicikl ali i manja motorizovana vozila. Naročito su pogodni starijim osobama koje se teže kreću jer osnovna funkcija pedaliranja je zamenjena punjivim akumulatorom koji omogućava nesmetanu vožnju više kilometara uzastopno.

Električni bicikli osim što se razlikuju po izgledu, ključne razlike se ogledaju u nosivosti, komociji i autonomiji kretanja.

U našoj ponudi možete naći model Dakota koji podseća na klasičan bicikl. On poseduje punjiv akumulator (bateriju) koji omogućava autonomiju kretanja do 30 km pri max brzini do 25km/h. Njegova maksimalna nosivost je do 110 kg. Dakota je praktičan gradski e-bike koji rado voze i mladi i stari. Dostupan je u 3 univerzalne boje i pravi je izbor za vožnju tokom gotovo cele godine.

Pored modela Dakota posebno pažnju moramo posvetiti i jednom fantastičnom teretnom modelu E-bike koji se svojim izgledom i kapacitetom može smestiti u sam vrh u svojoj klasi. Model Titan baš kao što i njegovo ime kaže stvoren je da izdrži velike terete do čak 180 kg. Poseduje dva sedišta koje možete prilagoditi svojim potrebama. Ispod zadnjeg sedišta nalazi se prostrana korpa sa poklopcem za stvari. 4 olovne baterije omogućavaju autonomiju vožnje do 35 km uz maksimalnu brzinu do 25 km/h. Titan je snažan i stabilan trotočkaš koji za razliku od drugih modela električnih bicikala omogućava vožnju i po nestabilnim zimskim uslovima pa malo snega i leda neće predstavljati nikakvu prepreku da sa njim krenete na put.